Professionel julebelysning og lys til andre festlige begivenheder

Fortryl dine kunder i julen og andre højtider med professionel julebelysning. Få fremstillet professionel julebelysning eller anden sæsonbelysning til din facade eller dit butikscenter.

Bestil dit skilt her
Alt neon produceres i Europa Skilte i alle tænkelige størrelserSkræddersyede løsninger

Fortryllende julebelysning og festbelysning

Ønsker du at skabe en god visuel oplevelse, der skaber opmærksomhed og tiltrækker kunder i juletiden?

Med en flot og kreativ julebelysning vil du med garanti få et unikt look, der ikke mindst udstråler varme og hygge, men som også kan give unikke oplevelser ud over det sædvanlige.

Hos Neonsign i Herlev er vi specialiseret inden for udsmykning med dekorativ belysning med LED for kunder i hele København og omegn, og vi står klar til at kreere lige præcis den julebelysning eller festbelysning, som du ønsker.

Vi kaldte os Neonsign tilbage i 1994, hvor LED-skilte havde neon som primær lyskilde, og vi har siden været med på den store LED-bølge. Derfor tilbyder vi personlige løsninger med dekorativ LED-belysning. Vi er med fra idefasen til selve monteringen, og vi vil altid byde dig velkommen til at besøge os i Herlev til en god snak.

Vi skræddersyr alle vores løsninger, så vi kan uden tvivl også hjælpe dig i mål med dine ønsker til kreativ jule- og festbelysning, og vi gør det til konkurrencedygtige priser.

Få tilbud på LED-skiltning
julebelysning til Magasin

Hvorfor professionel julebelysning?

Julen er en fortryllende tid for de fleste. Det er den tid på året, hvor mennesker søger hygge, lys og varme.

En virksomhedsfacade kan nemt blive kedelig, mørk og falde uden for, hvis den ikke lyses op i de kolde måneder. Med draperede lyskæder, skilte og andre visuelle effekter bydes du indenfor i varmen.

Mulighederne er mange, og med vores samarbejdspartner Ilmex, der er blandt verdens fem største lysdekorationsfirmaer, er der ingen grænser.

Ønsker du facaden, gågaden eller storcentret lyst op – så står vi klar til at hjælpe dig med unik dekorativ og professionel julebelysning.

Skal vi hjælpe dig med at opsætte jeres julebelysning?

Vi står klar til at hjælpe dig med at opsætte lige netop den julebelysning, som du ønsker til din virksomhed. Du skal bare kontakte os for en indledende samtale, så finder vi den rette løsning og fremsender naturligvis et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris herpå, så du på forhånd ved, hvor meget din julebelysning kommer til at koste dig.

Vi er også behjælpelige i forbindelse med andre former for belysning, herunder for eksempel festbelysning i forbindelse med et arrangement.

Ring til os Skriv til os
julebelysning til Magasin