LED-displays/storskærme2019-02-15T13:56:16+00:00

LED-displays/storskærme

Vores skærme skræddersyer vi efter vores kunders ønsker.

Vi kan levere indendørs og udendørs skærme, fleksible skærme/gardiner og hele medie facader. Alle vores produkter er fremstillet i EU.

Skal I bruge en komplet løsning til jeres sportsarena, stadions, scene, arkitekt løsninger eller reklame skærme? Så har vi løsningen.

Vi har i mere end 24 år arbejdet med at udvikle og fremstille LED produkter, så vi har stor erfaring. Vores produkter bruges og sendes til det meste af verden.

  • Vores skærme er ekstrem tynde og hurtige at montere
  •  Ikke en eneste LED/diode er brændt ud i de sidste 10 år. På trods af vind og vejr
  • Hvert år patenterer og introducerer vi et nyt banebrydende produkt
  • Vi var de første på markedet med fleksibelt LED gardin

Hvorfor vælge os?

  • Vi finder den bedste løsning til jeres projekt og leverer unik og super kvalitet
  • Vi kan udføre visualisering af skærm løsning, så du som kunde kan danne et billede af det færdige resultat
  • Vores produkter har lang levetid. Vigtigst af alt så er de fremstillet på “state of the art”, produktions maskiner
  • Vores priser er altid konkurrencedygtige
  • Vores leverandør hører til blandt de bedste og mest innovative

Lad os hjælpe jer med den næste LEDdisplay/storskærme løsning.

Produkter inden for LEDdisplay/storskærme løsninger

MEDIE VINDUER :  Er ikke som traditionelle skærme men en mulighed for skærme i vinduer, hvor man stadig kan se ud indefra (helt op til 99% udsyn). I vores MEDIE vinduer, har vi også mulighed for at leverer løsninger hvor vi implementerer LED i selve glasruden, og på den måde skaber man en skærm. Vores vinduer fremstilles på anerkendt fabrik I EU. Det er en helt unik løsning.Tryk her for at se et medie vindue.

MEDIE CAP :  Her kan vi i vinduesrammen (aluminiumssprosserne) implementere LED som kan give dekoration eller hvis afstanden er stor nok bruges som skærm.

MEDIE RØR :  Det her er det absolut mest fantastiske rør, der findes på markedet. Vi kan levere dem i alle farver, så de passer ind i de forskellige bygningers arkitektur, og på den måde give en ekstra dimension til huset. Røret kan bruges til dekorations belysning eller som skærm. Kan bruges til belysning af broer og husfacader etc. Røret udmærker sig desuden ved at være fleksibelt.

SLIMFIXED :  Traditionelle skærme, men en af de tyndeste LEDdisplay/storskærme modeller på markedet kun 5 cm tykke. Til reklameskiltning, pyloner, stadions/arenaer, indendørs eller udendørs LEDdisplay/storskærm.

FLEX : En løsning hvor man kan bøje skærmen. Bruges hvor skærmen skal bøje eller til den bølgede LED skærm.

SLIMPERIMETER : Kan bruges til bannerreklame til sportsevents og stadions. Udviklet så de beskytter udøver fra at blive skadet, hvis uheldet skulle være ude og de rammer ind i banden. Denne skærm vejer 27 kg pr. panel, hvilket gør den nem at flytte rundt på.

FLEXISTRIP : Specielt udviklet til scene effekt. Udmærker sig ved at være super fleksibel og kan udformes næsten som du ønsker. Er tidligere blevet brugt til MGP, men kan også bruges til teatre der ønsker en super fleksibel skærm løsning til scenen.

Ved køb af skærme hos os får i den nyeste teknologi, samt lette skærme både i udtryk og i vægt.