led-skilt molslinjen

LED-storskærme og LED-displays

Alt i LED-storskærme fra rør til gennemsigtige og bøjelige LED-displays. Vi leverer LED-skærme både til indendørs og udendørs brug og er din professionelle samarbejdspartner inden for digital skiltning.

Få tilbud på displayskærme
Alt neon produceres i Europa Skilte i alle tænkelige størrelserSkræddersyede løsninger

Skræddersyede LED-storskærme

Hos Neonsign i Herlev skræddersyr vi altid vores LED-paneler efter vores kunders ønsker.

Vi kan levere indendørs og udendørs LED-storskærme, fleksible skærme eller et LED-gardin og hele mediefacader i København og omegn. Alle vores produkter er fremstillet i EU.

Så skal du bruge et komplet LED-display til din sportsarena, dit stadion, din scene, din arkitektløsning eller dine reklameskærme? Så har vi løsningen.

Vi har som skiltefirma siden 1994 arbejdet med at udvikle og fremstille produkter med LED-belysning samt neon skilte, og vi har stor erfaring med opgaver fra det lille til det helt store.

Vores produkter bruges og sendes til det meste af verden.

Få tilbud på displayskærme
Diode-skilt

Hvorfor vælge os til dit LED-display?

Neonsign har arbejdet med LED-skiltning siden 1994, dengang neon var den primære lyskilde i LED-skilte. Vores navn har oprindelse deraf, og vi er stolte over at være førende inden for udviklinger og produkter af LED-skiltning.

  • Derfor udvikler vi selv produkter årligt, og du er velkommen til at besøge os i Herlev til en god snak og føle på materialerne.
  • Vi finder den bedste løsning til jeres projekt og leverer unik og super kvalitet, som vi selv er med til fra idefase til montering
  • Vi kan udføre visualisering af skærmløsning, så du som kunde kan danne et billede af det færdige resultat
  • Vores produkter har lang levetid – vigtigst af alt så er de fremstillet på “state of the art” produktionsmaskiner
  • Vores priser er altid konkurrencedygtige
  • Vores leverandør hører til blandt de bedste og mest innovative

Lad os hjælpe dig med den rette digitale skiltning. Vi fremsender gerne et uforpligtende og skræddersyet tilbud med den rette pris på lige netop den LED-storskærm eller det LED-gardin, som du har brug for.

Kontakt os

Hvilke fordele er der ved vores LED-storskærme?

Stjerne led storskærm

Vores LED-storskærme er ekstrem tynde og hurtige at montere.

Stjerne i led

Ikke en eneste LED/diode er brændt ud i de sidste 10 år – på trods af vind og vejr.

LED skærme stjerne

Hvert år patenterer og introducerer vi et nyt banebrydende produkt, så du kan være sikker på at dit display består af den nyeste teknologi.

Hvad tilbyder vi af løsninger inden for LED-storskærme?

Medievinduer

Medievinduer er ikke som traditionelle skærme, men en mulighed for skærme i vinduer, hvor du stadig kan se ud indefra (helt op til 99 % udsyn).

I vores medievinduer har vi også mulighed for at levere løsninger, hvor vi implementerer LED i selve glasruden og på den måde skaber en storskærm. Vores vinduer fremstilles på en anerkendt fabrik I EU.

Det er en helt unik løsning.

Mediecap

Her kan vi i vinduesrammen (aluminiumssprosserne) implementere et LED-display, som kan give dekoration, eller som, hvis afstanden er stor nok, kan bruges som skærm.

Ring til os Skriv til os
Medievindue om aftenen

Medierør

Det her er det absolut mest fantastiske rør, der findes på markedet.

Vi kan levere dem i alle farver, så de passer ind i de forskellige bygningers arkitektur og på den måde kan give en ekstra dimension til bygningen. Røret kan bruges til dekorationsbelysning eller som skærm.

Det kan også bruges til belysning af eks. broer og husfacader. Røret udmærker sig desuden ved at være fleksibelt.

Slimfixed

Traditionelle skærme, men en af de tyndeste LED-display- / LED-storskærme-modeller på markedet – kun 5 cm tykke. Til reklameskiltning, pyloner, stadions, arenaer samt indendørs eller udendørs LED-belysning.

Flex

En løsning, hvor du kan bøje skærmen. Bruges hvor skærmen skal bøje eller til den bølgede LED-skærm.

Medierør i forskellige farver

Slimperimeter

Kan bruges til bannerreklame til sportsevents og stadions.

Udviklet så de beskytter udøver fra at blive skadet, hvis uheldet skulle være ude, og de rammer ind i banden. Dette LED-display vejer 27 kg pr. panel, hvilket gør det nemt at flytte rundt på.

Flexistrip

Specielt udviklet til sceneeffekt.

Udmærker sig ved at være super fleksibel, og den kan udformes næsten, som du ønsker. De er tidligere blevet brugt til MGP, men kan også bruges til teatre, der ønsker en super fleksibel skærmløsning til scenen.

Ved køb af skærme hos os får I den nyeste teknologi samt lette skærme både i udtryk og i vægt.

Ring til os Skriv til os
Flexistrip med sceneeffekt på betonvæg