Neonlys skilt

Neonlys skilt i alle tænkelige størrelser

Få skilte produceret med ægte neonbelysning og i den højeste kvalitet. Med et neonskilt fra NeonSign kan du og din virksomhed sætte et personligt og professionelt aftryk i bybilledet. Vi producerer alt fra tagreklamer, til neonskilt til væg, til det mindste lille bordskilt i neon.

Få tilbud på neonskilt
Alt neon produceres i Europa Skilte i alle tænkelige størrelserSkræddersyede løsninger

Et skræddersyet skilt er prikken over i’et

Et neonlys skilt kan sætte prikken over i’et og være med til at give den sidste finish og det helt rigtige udtryk for dig og din virksomhed. Har du en ide til et skilt i neonlys, så hjælper vi hos NeonSign dig gerne med at føre den ud i livet. Kun din fantasi sætter grænsen, når det kommer til belysning med et af vores neonskilte.

Vores neonbelysning laves med ægte neon i højeste kvalitet, og du er altid velkommen til at besøge os til en god snak om dine ideer og føle på materialerne.

Store neonskilte gør dig synlig og kan bruges til branding, mens de små neonskilte fungerer rigtig godt som blikfang på butiksdisken, baren eller receptionen.

Kontakt os og hør mere om mulighederne. Vi både designer, producerer, monterer og vedligeholder skilte i neon.

Få tilbud på et neonskilt
neonbelysning

Skab et unikt touch med et neonskilt

Neonskilte er den perfekte måde at tilføje et unikt touch til din forretning, dit kontor eller dit hjem. Hvad end det handler om et facadeskilt eller et indendørsskilt. Med vores neonskilte kan du skabe en livlig og opsigtsvækkende atmosfære, som vil tiltrække kunder og skabe et visuelt touch, der både er unikt for jer og springer i øjnene.

Her hos NeonSign bruger vi kun de bedste materialer og det nyeste udstyr, så du kan være sikker på at få et neonskilt, der ikke kun er smukt, men også holdbart og pålideligt.

Lige meget hvilken farve du søger, så har vi noget til dig. Med alt fra de helt klassiske neonfarver som rød, grøn, blå eller hvid til mere unikke farver som lilla eller gul. Så har vi noget unikt som vi kan tilbyde dig.

Find den perfekte størrelse af facadeskilt eller indendørsskilt. Vi opfylde alle dine ønsker inden for neonbelysning.

Vælg neonlys skilt til dekoration

Med et lille neonskilt fra NeonSign kan både private og virksomheder sætte et personligt og moderne præg på indretningen.

For at gøre det nemt har vi sat en række små, fine neonskilte til hjemmet eller kontoret i masseproduktion. Det vil sige, at vi har fremstillet nogle skilte, som efterfølgende er sat i produktion til favorable priser. Vores neonbelysning kan være en fordelagtig metode til trendy belysning, enten i form af store eller små skilte.

Boghallen neonskilt

Specialdesignet neon skilt til væg

Ved specialdesignede løsninger er du velkommen til at kontakte os med henblik på at indhente et uforpligtende tilbud. Det kunne for eksempel være på et neon skilt til væg til receptionen eller baren.

Vi holder til i Herlev, men vi tilbyder vores neonbelysning til både private og erhverv i hele Storkøbenhavn.

Skilte til erhverv og private

For os er det lige meget om du er en virksomhed der mangler dekorationer, eller om du mangler et kæmpe neon skilt til væggen derhjemme. Vi laver både skræddersyede neon skilt til væg, men også præfabrikerede skilte af høj kvalitet! Så lige meget hvad du har brug for eller mangler af neonskilte, så kan vi lave det til dig.

Køb et af vores præfabrikerede skilte eller kontakt os for en snak om at få produceret et unikt skilt til din virksomhed eller bolig.

Ring til os Skriv til os

 

Neon belysning over dør

Vores små neonskilte har nem montering

Vi har gjort det nemt for dig. De små neonskilte til hjemmet eller kontoret leveres med løs transformer, og de er gjort klar til montering i stikkontakt. Vi har samtidig produceret dem, så vores kunder har mulighed for at montere dem med skruer direkte ind i væggen.

Vi har indtil videre et sortiment bestående af

Stjerne til belysning

En læbe monteret på plexiglas (300 mm høj)

Neonbelysning stjerne

En cocktail monteret på plexiglas (400 mm høj)

Neon stjerne belysning

En sky monteret på plexiglas (400 mm høj)

Brugen & fremstillingen af neonrør til vores neonlys skilte

Grunden til at vi hedder NeonSign ApS, selvom vi leverer alle former for neonskilte, er at neonrør var den mest udbredte lyskilde i bl.a. større facadeskilte med lys i hele landet da vi startede tilbage i 1994. I starten af år 2000 kom LED til, der sidenhen har overtaget markedet, som vi selvfølgelig også er med på.

Vi kan blot nævne Nørrebros Teater, City 2 (udskiftet fra neon til LED i 2013) og Molslinjen i Århus. Det gjorde samtidigt, at vi var blandt de foretrukne underleverandører til skiltefirmaer, der f.eks. havde mest fokus på wayfinding uden lys. De brugte således vores ekspertise på belysning til neonskilte.

Selvom neonrør ikke bruges så meget i facadeskilte mere, så er det stadig en udbredt lyskilde, når det kommer til skiltning. Gasoline Grill, Jagger og Madklubben, samt YouSee har gjort brug af vores ekspertise på neonrør de sidste mange år.

Ring til os Skriv til os
julebelysning til Magasin

Få et unikt neonlys skilt hos os

Vores produkt er lidt dyrere end mange af vores konkurrenters, da de oftest bestiller i Kina eller andet østland. Da en stor del af vores neonrør produceres på vores værksted i Herlev, er fordelen at vi forholdsvis hurtigt kan levere og sikre, at alle rør er af en hvis kvalitet og genbruge et defekt rør igen og igen. Vi vil aldrig selv købe fra f.eks. Kina, hvor man bruger anderledes rør og farver, og man samtidig skal sikre sig, at det overholder gældende EU krav. Mange af de rør fra Kina som vi prøver at hjælpe vores kunder med, kan vi ikke genbruge, da glasset er af dårligere kvalitet end det vi selv bruger.

En grundregel er, at et neonbogstav monteret i København koster ca. 1000-1350 kr. ekskl. moms. Herunder er der selvfølgelig en masse andre faktorer, som spiller ind såsom størrelse og lignende. Et skilt mellem 200 mm. til 350 mm. i højden vil cirka være i det nævnte prisleje pr. bogstav inkl. installation. Den bedste måde at få et bud på neonskilte er at tage fat på os helt uforpligtende og så vil vi guide i mål med den helt rigtige løsning for dig.

Ring til os Skriv til os
Forhallen neonbelysning

Kontakt os og hør om mulighederne

Vi designer, producerer, monterer og vedligeholder skilte i neon. Og har mange års erfaring fra branchen.

Har du en tegning, nogle mål eller ønsker til materiale, så tager vi altid gerne et kig på det og kommer med vores input og vurdering i forhold til, om det kan laves. Vi vejleder dig og guider dig til en løsning, som giver dig et skilt og en neonbelysning som er holdbar og som er unik for dig og din virksomhed.

Kontakt os for en snak og kom gerne forbi vores lokaler i Herlev for at se og opleve materialerne.

Ring til os Skriv til os
Hello neonskilt