Neon skilt omkring bygning

Facadeskilte med lys – få en flot og unik facade

Giv din virksomhed en unik fordel med et facadeskilt i ægte neon eller med LED-lys. Vi designer, producerer, monterer og vedligeholder facadeskilte med lys i hele københavnsområdet.

Få tilbud på facadeskilt
Alt neon produceres i Europa Skilte i alle tænkelige størrelserSkræddersyede løsninger

Skab synlighed med facadeskilte med lys til din virksomhed

Reklamer og flotte skilte er afgørende for at skille sig ud i Københavns travle gader. De  hjælper desuden potentielle kunder med let at identificere og finde din virksomhed, hvilket er vigtigt for at tiltrække kunder og holde din virksomhed i gang.

Det er den udvendige skiltning på bygningen – facadeskiltningen – der gør dine potentielle kunder i stand til at se, hvem I er. Tilmed forstærker et godt facadeskilt med lys kundens evne til at huske jeres virksomhed.

Et neonlys-logo er kort sagt en klar vinder, da det lyser de mørke gader op og derfor giver maksimal synlighed. Derfor bør skiltning med lys spille en væsentlig rolle i din virksomheds samlede marketingstrategi, da et godt facadeskilt cementerer dig hos forbipasserende.

Vores lysskilt med bogstaver kan ses 24/7 365 dage om året og er håndbukket i ægte neon. Rørene opnår derved en unik kvalitet i lyset, og hvert produkt vi laver er unikt. Vi er med fra idefase til montering på din facade, og tilbyder også en vedligeholdelsesaftale til alle situationer uden ekstra udgifter.

Vi holder til i Herlev, hvorfra vi leverer facadeskilte med lys til hele København og resten af Danmark – uanset størrelsen af din virksomhed. I er altid velkomne til at besøge os i Herlev til en god snak, hvor I også kan føle materialerne.

Få tilbud på facadeskilt
facadeskilte med lys

Oplev garanteret effekt med et lysskilt med bogstaver

Uanset hvilken type virksomhed du driver, vil effektiv skiltning, især i storbyer som København, med garanti påvirke dine potentielle kunder positivt og medvirke til at give virksomheden en konkurrencemæssig fordel.

Et facadeskilt findes også i mange forskellige udgaver og kan skræddersys efter særlige specifikationer.

Hos Neonsign designer vi en omfattende vifte af skiltning til facaden, herunder for eksempel:

Hvilke fordele er der ved et logo i neon eller andre facadeskilte med lys?

Facadeskilt med stjerne

Pylon-facadeskilte: Fås i store former og størrelser. Pylon-skilte giver virksomheden maksimal synlighed og eksponering.

Stjerne facadeskilt

Neonskilte: Vælger du et logo i neon som det foretrukne medie, opnår du øget fleksibilitet og mulighed for at skræddersy virksomhedens skilte, så de bedst passer til dine behov.

Stjerne til facadeskiltning

LED-paneler og -skilte: LED-skiltenes moderne design og attraktive look gør dem til kundernes favoritter.

Skal vi skræddersy jeres nye facadeskilt?

For Neonsign er intet projekt for stort eller småt.

Vi har et fleksibelt værksted og topmoderne fræsemaskiner, der kan klippe og forme et utal af materialer, herunder aluminium, messing, kobber, akryl, plast m.m.

Vi designer også dobbeltsidede markiseskilte, med eller uden lys, til konkurrencedygtige priser.

Skal der installeres facadeskilte flere steder, stiller det krav til design, service, levering, installation og vedligeholdelse. Vi guider dig gennem processen og fremsender gerne et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop din skilteløsning.

Ring til os Skriv til os
magasin pylonskilte

Se hvordan vi har hjulpet vores kunder med facadeskilte

GoMore LED display logo