google

PYLONER: REKLAMESØJLER TIL DIN VIRKSOMHED

OPLYS DIN VIRKSOMHED MED ET LOGO I LYS

Pyloner er flotte og iøjnefaldende reklamesøjler med lys, der kan installeres mange forskellige steder.

Det kan eksempelvis være ved vejen for på lang afstand at reklamere for en virksomhed og markere, hvor indgangen er. Strækker virksomheden sig over et større område med flere bygninger, kan der desuden anvendes et pylonskilt som infostander, der viser de besøgende vej.

Pylonerne kan være helt op til 30 meter høje, og de vil derfor kunne sikre, at din virksomheds logo i lys kan ses på lang afstand.

Desuden kan et pylonskilt tydeligt vise, hvilke varer og tjenester der tilbydes på stedet, og på den måde kan du nemmere tiltrække nye kunder.

Moderne pyloner designes, så de er ideelle til LED-belysning, og de sikrer fuldstændig synlighed. I særdeleshed om natten og på dage, hvor vejret er dårligt.

Hos Neonsign i Herlev kan vi fremstille lige netop de pylonskilte, som du har brug for til din virksomhed i København eller omegn.

HVOR ANVENDES PYLONER HENNE?

Pylonskilte anvendes eksempelvis af større indkøbscentre til at præsentere butikkerne på stedet.

De enkelte butikker kan gøre brug af deres egne logoer eller bestemte farver, så det er nemt for kunderne at identificere og finde dem.

PYLONSKILTE MED KREATIVE DESIGNS

Hos Neonsign fremstiller, installerer og servicerer vi pyloner for en række virksomheder. Vores skiltes designs er så kreative, at dine potentielle kunder vil dreje hovedet og lægger mærke til dem.

ET LOGO I LYS SOM INDTÆGTSKILDE

Afhængigt af pylonskiltets og logoets størrelse kan du gøre dit skilt til en væsentlig indtægtskilde.

Når først dit pylonskilt er installeret, kan dine virksomhedsnaboer integrere deres egne reklamer i det. Når alt kommer til alt, så er alle virksomhedsejere jo på udkig efter indtægtskilder, og et logo i lys kan være et stort reklamemedie for enhver virksomhed.

Pyloner er derfor en god investering, som indirekte kan medvirke til at øge din virksomheds salg.

Som skiltefirma tilbyder vi tilmed skarpe priser på vores løsninger, så ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud med en attraktiv pris, er du velkommen til at kontakte os.

HVILKE FORDELE ER DER VED ET PYLONSKILT?

  • Kan ses af potentielle kunder på afstand
  • Den mest effektive og økonomiske måde at reklamere for virksomheden på
  • Interaktivt indhold såsom telefonnummer, åbningstid og kontaktoplysninger kan nemt integreres
  • Øger opmærksomheden fra forbipasserende
  • Holdbart og fås i flere former og størrelser
  • Skræddersyet design der kan tilpasses de forretningsmæssige behov og krav
  • Stort og let aflæseligt

FÅ TILBUD PÅ PYLONERSKILT

Vi hos Neon Sign ved at en god kundeoplevelse begynder allerede i tilbudsfasen, hvorfor I helt fra starten af processen kan forvente en serviceminded og professionel behandling. Er du interesseret i at høre nærmere om dine muligheder for at få et flot pylon-skil, så ring til os på 36 30 80 80.

NEONSIGN

SYMFONIVEJ 35

2730 HERLEV

CVR: 18307677

TLF: +45 36 30 80 80

E-MAIL: NEONSIGN@NEONSIGN.DK

NEON SKILT