google
Pylonskilte2019-02-15T13:39:32+00:00

Pyloner

Pyloner er flotte og iøjnefaldende skilte, der kan installeres forskellige steder for at synliggøre jeres firmalogo. Pyloner kan være helt op til 30 meter høje, og er dermed gode til at tiltrække nye kunder.

Pyloner anvendes foruden af virksomheder, også af større indkøbscentre, der ønsker at præsentere en oversigt over navnene på de butikker, der findes på stedet. Hver butik kan gøre brug af bestemte farver og logoer og dermed undgå forvirring blandt kunderne.

Moderne pylon-skilte designes, så de er ideelle til LED-belysning, og sikrer fuldstændig synlighed – især om natten og på dage, hvor vejret er dårligt.

De fleste virksomheder er enige i, at Pylon-skiltene giver en række fordele:

  • Kan ses af potentielle kunder på afstand
  • Den mest effektive og økonomiske måde at reklamere for virksomheden på
  • Let at integrere interaktivt indhold såsom telefonnummer, åbningstid og kontaktoplysninger
  • Øger opmærksomheden fra forbipasserende
  • Holdbare og fås i flere former og størrelser
  • Skræddersyet design, der kan tilpasses de forretningsmæssige behov og krav
  • Store og let aflæselige

Pyloner med kreative designs

Neon Sign fremstiller, installerer og servicerer pyloner for en række virksomheder. Vores pylon-skiltes design er så kreative, at jeres kunder drejer hovedet og lægger mærke til dem.

Afhængigt af pylon-skiltets størrelse kan I gøre jeres skilt til en væsentlig indtægtskilde. Når først pylon-skiltet er installeret, kan jeres virksomhedsnaboer integrere deres egne reklamer i det. Når alt kommer til alt, så er alle virksomhedsejere jo på udkig efter indtægtskilder, og pylon-skilte kan være et stort reklamemedie for enhver virksomhed.

Pylon-skilte er derfor en god investering, som indirekte kan medvirke til at øge jeres salg.

 

pyloner og pylonskilte fra neonsign

Tilbud og kontakt!

Vi hos Neon Sign ved at en god kundeoplevelse begynder allerede i tilbudsfasen, hvorfor I helt fra starten af processen kan forvente en serviceminded og professionel behandling. Er du interesseret i at høre nærmere om dine muligheder for at få et flot pylon-skil, så ring til os på 36 30 80 80.