VSCS neonbelysning

Pylonskilte til din virksomhed

Få maksimal synlighed til din virksomhed med vores skræddersyede pylonskilte i høj kvalitet. Hos Neonsign er vi med dig hele vejen fra idé til virkelighed.

Få tilbud på pylonerskilt
Alt neon produceres i Europa Skilte i alle tænkelige størrelserSkræddersyede løsninger

Gør dig bemærket på lang afstand med pyloner

Pylonskilte er høje og imponerende reklamesøjler med dit logo, der tjener flere formål – lige fra reklamaskiltning til vejvisning og generelle informationer. 

Skiltene kan installeres på flere steder og anvendes typisk langs vejkanten, hvor de med deres højde på op til 30 meter skaber blikfang fra lang afstand og reklamerer døgnet rundt for alle forbipasserende, potentielle kunder og samarbejdspartnere. Pylonernes design gør dem også til en effektiv løsning til vejvisning, både for ansatte og besøgende, især hvis virksomheden strækker sig over et større areal.

Moderne pylonskilte med LED-belysning skal ikke kun være flotte, men også kunne fungere som en god formidler af nyttig information. Derfor kan pylonerne med fordel anvendes til skiltning af dine varer og tjenester, som der tilbydes af din virksomhed. 

Vi hos Neonsign har siden 1994 designet pylonskilte med lys og neon – derfor har vi oplevet lidt af hvert og har stor erfaring med idégenering, opsætning og service af alle typer pyloner med LED- og neonbelysning. Alle skilte designes på vores adresse i Herlev, hvor du altid er velkommen til at komme forbi til en snak om dit projekt.

Få tilbud på pylonerskilt
elevkælderen pyloner

Hvor anvendes pyloner henne?

LED-pylonskilte anvendes eksempelvis af større indkøbscentre til at præsentere butikkerne på stedet. Her kan de enkelte butikker gøre brug af deres egne logoer eller bestemte farver, så det er nemt for kunderne at identificere og finde dem.

Desuden benyttes pylonskilte ofte af skoler, tankstationer og andre virksomheder i større områder med mangel på et klart visuelt udtryk, samt dem, som gerne vil ses klart af kunder på afstand.

Pylonskilte med kreative designs

Hos Neonsign fremstiller, installerer og servicerer vi pylonskilte for en række virksomheder. Vores skiltes designs er så kreative, at dine potentielle kunder vil dreje hovedet og lægger mærke til dem. Dermed husker de også virksomheden, og er mere tilbøjelige til at vende tilbage grundet det klare udtryk. Det er derfor yderst vigtigt at have et godt skilt, der passer til firmaet og kan give kunden et virkningsfuldt visuelt førstehåndsindtryk.

Fordele ved pylonskilte

Pylon stjerne

Pylonskilte kan ses af potentielle kunder
på lang afstand

Pylonskilte stjerne

Pyloner er den mest omkostningseffektive måde at reklamere for din virksomhed

Pylonskiltning med stjerne

Interaktivt indhold såsom telefonnummer, åbningstid og kontaktoplysninger kan nemt integreres

Stjerne til pylon

Bidrager til øget opmærksomhed fra forbipasserende

Stjerne på pylonskilte

Pyloner er holdbare desuden fås de i flere størrelser og former

Pylon stjerne skilt

Skræddersyet design der kan tilpasses de forretningsmæssige behov og krav

Et logo i lys som indtægskilde

Afhængigt af pylonskiltets og logoets størrelse kan du gøre dit skilt til en væsentlig indtægtskilde.

Når først dit pylonskilt er installeret, kan dine virksomhedsnaboer integrere deres egne reklamer i det. Når alt kommer til alt, så er alle virksomhedsejere jo på udkig efter indtægtskilder, og et logo i lys kan være et stort reklamemedie for enhver virksomhed.

Pylonskilte er derfor en god investering, som indirekte kan medvirke til at øge din virksomheds salg.

Som skiltefirma tilbyder vi tilmed skarpe priser på vores løsninger, så ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud med en attraktiv pris, er du velkommen til at kontakte os.

Ring til os Skriv til os
magasin pylonskilte