Pylonskilte til din virksomhed

Få maksimal synlighed til din virksomhed med pylonskilte i høj kvalitet.

Få tilbud på pylonerskilt
Alt neon produceres i Europa Skilte i alle tænkelige størrelserSkræddersyede løsninger

Pyloner: Oplys din virksomhed med et logo i lys

Pyloner er flotte og iøjnefaldende reklamesøjler med lys, der kan installeres mange forskellige steder.

Det kan eksempelvis være ved vejen for på lang afstand at reklamere for en virksomhed og markere, hvor indgangen er. Strækker virksomheden sig over et større område med flere bygninger, kan der desuden anvendes et pylonskilt som infostander, der viser de besøgende vej.

Pylonerne kan være helt op til 30 meter høje, og de vil derfor kunne sikre, at din virksomheds logo i lys kan ses på lang afstand.

Desuden kan et pylonskilt tydeligt vise, hvilke varer og tjenester der tilbydes på stedet, og på den måde kan du nemmere tiltrække nye kunder.

Moderne pyloner designes, så de er ideelle til LED-belysning, og de sikrer fuldstændig synlighed, i særdeleshed om natten og på dage, hvor vejret er dårligt.

Vores navn, Neonsign, stammer fra dengang neon var den primære lyskilde i LED-skilte, og selvom det ikke længere er det, har vi siden da fulgt udviklingen tæt. Derfor kan vi hos Neonsign i Herlev fremstille lige netop de pylonskilte, som du har brug for, til din virksomhed i København eller omegn. I er altid velkomne til at besøge os i Herlev til en god snak, hvor I også kan føle på materialerne.

Vi følger jer fra idefasen til montering, hvorefter vi også tilbyder en vedligeholdelsesaftale, der dækker alle situationer uden ekstra udgifter.

Få tilbud på pylonerskilt
elevkælderen pyloner

Hvor anvendes pyloner henne?

LED-pylonskilte anvendes eksempelvis af større indkøbscentre til at præsentere butikkerne på stedet. Her kan de enkelte butikker gøre brug af deres egne logoer eller bestemte farver, så det er nemt for kunderne at identificere og finde dem.

Ydermere benyttes pylonskilte ofte af skoler, tankstationer og andre virksomheder i større områder med mangel på et klart visuelt udtryk, samt dem, som gerne vil ses klart af kunder på afstand.

Pylonskilte med kreative designs

Hos Neonsign fremstiller, installerer og servicerer vi pyloner for en række virksomheder. Vores skiltes designs er så kreative, at dine potentielle kunder vil dreje hovedet og lægger mærke til dem. Dermed husker de også virksomheden, og er mere tilbøjelige til at vende tilbage grundet det klare udtryk. Det er derfor yderst vigtigt at have et godt skilt, der passer til firmaet og kan give kunden et virkningsfuldt visuelt førstehåndsindtryk.

Hvilke fordele er der ved pyloner?

Kan ses af potentielle kunder på afstand

Den mest effektive og økonomiske måde at reklamere for virksomheden på

Interaktivt indhold såsom telefonnummer, åbningstid og kontaktoplysninger kan nemt integreres

Øger opmærksomheden fra forbipasserende

Holdbart og fås i flere former og størrelser

Skræddersyet design der kan tilpasses de forretningsmæssige behov og krav

Et logo i lys som indtægskilde

Afhængigt af pylonskiltets og logoets størrelse kan du gøre dit skilt til en væsentlig indtægtskilde.

Når først dit pylonskilt er installeret, kan dine virksomhedsnaboer integrere deres egne reklamer i det. Når alt kommer til alt, så er alle virksomhedsejere jo på udkig efter indtægtskilder, og et logo i lys kan være et stort reklamemedie for enhver virksomhed.

Pyloner er derfor en god investering, som indirekte kan medvirke til at øge din virksomheds salg.

Som skiltefirma tilbyder vi tilmed skarpe priser på vores løsninger, så ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud med en attraktiv pris, er du velkommen til at kontakte os.

Ring til os Skriv til os
magasin pylonskilte