google
LED-Skilte2020-01-10T11:08:10+00:00

LED-skilte/diodeskilte

Specialister i kundetilpassede LED- & diodeskilte med ensartet lysstyrke

LED-skilte og diodeskilte sætter din virksomhed i nyt lys

LED-skilte og lysdiodeskilte har de seneste år fået en fremtrædende plads som skilteløsning på grund af den gode kvalitet, de konkurrencedygtige priser og de miljø-venlige kvaliteter.

Den effektive teknologi, der anvendes i LED-Skilte / diodeskilte betyder lang levetid, hvilket gør løsningen skånsom for miljøet.

Du kan dermed få et godt lys, og samtidig bevare den gode samvittighed.

De fordele, som eksisterer med LED-skilte og diodeskilte betyder, at de nu er det primære produkt i alle former for belysning på markedet.

Få tilbud på LED skiltning

Hvorfor er skiltning vigtigt?

Der hersker ingen tvivl om, at en dårlig skiltning kan påvirke omdømmet af din virksomhed. På samme måde kan en professionel skiltning være med til at understøtte et signal om en professionelt drevet virksomhed.

Med LED-skiltning opnår du en høj og konstant lysstyrke i en lyskilde, som i sig selv fylder minimalt og frem for alt har et meget lavt strømforbrug.

En kreativ skilteløsning for din virksomhed

Vores top-kvalitet og karakteristiske LED-skiltning vil fungere som en kreativ og anderledes løsning med unikke RGB-funktioner.

Som navnet antyder, kombinerer RGB røde, grønne og blå farver.

Med denne kombination, kan du stort set vise alle de synlige farver.

Denne unikke funktion anvendes i alle vores løsninger.

Og vi er ikke i tvivl om, at dette fortsat vil være en del af næste generations løsninger i alle former for LED-Skilte / diodeskilte.

Hvilke fordele er der ved LED-skilte?

se tidligere udarbejde neonskilteEt ordentligt LED-skilt holder naturligvis til det danske vejr med de omskiftelige temperaturer, nedbørsmængder og vindforhold.

se tidligere udarbejde neonskilteI vores design anvender vi udelukkende materialer, der kan sikre den fornødne holdbarhed.

se tidligere udarbejde neonskilteDen gennemsnitlige levetid på LED-skilte / diodeskilte fra Neon Sign er på ca. 42.500 timer.

Har din virksomhed brug for LED skiltning?

Lyder det til, at et LED-skilt eller diodeskilt kunne være det rette for din virksomhed?

Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag, hvis du gerne vil høre mere om, hvilken LED løsning vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

Tag eventuelt et kig på vores tidligere projekter, og lad dig blive inspireret.

Ring til os
Skriv til os

Få et godt tilbud på LED- & diodeskiltning

Ønsker du et tilbud på en ny løsning med et professionelt LED-skilt til din virksomhed, så ring til os allerede i dag på 36 30 80 80. Vil du hellere skrive, så send os en besked via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.