google
LED-Skilte2019-02-15T13:34:32+00:00

LED-skilte/diodeskilte fra NeonSign

Hos Neonsign har vi specialiseret os i at konstruere kundetilpassede LED-Skilte / diodeskilte med ensartet lysstyrke

LED-skilte har de seneste år fået en fremtrædende plads som skilteløsning på grund af den gode kvalitet, de konkurrencedygtige priser, og de miljø-venlige kvaliteter.

Den effektive teknologi, der anvendes i LED-Skilte / diodeskilte betyder lang levetid, hvilket gør løsningen skånsom for miljøet.

Du kan dermed få et godt lys, og samtidig bevare den gode samvittighed. De fordele som eksisterer med LED-skilte / diodeskilte betyder, at de nu er det primære produkt i alle former for belysning på markedet.

Der hersker ingen tvivl om, at en dårlig skiltning kan påvirke omdømmet af din virksomhed. På samme måde kan en professionel skiltning være med til at understøtte et signal om en professionelt drevet virksomhed.

Med LED-skiltning vil du kunne få en høj og konstant lysstyrke, på trods af at selve lyskilden ikke fylder alverden. Endnu en fordel er, at strømforbruget er meget lavt.

En kreativ løsning for din virksomhed

Vores top-kvalitet og karakteristiske LED-skiltning vil fungere som en kreativ og anderledes løsning med unikke RGB-funktioner.

Som navnet antyder, kombinerer RGB røde, grønne og blå farver. Med denne kombination, kan man stort set vise alle de synlige farver. Denne unikke funktion anvendes i alle vores løsninger, og vi er ikke i tvivl om, at dette fortsat vil være en del af næste generations løsninger i alle former for LED-Skilte / diodeskilte.

 

Fordele ved LED-skilte fra Neonsign

se tidligere udarbejde neonskilteEt ordentligt LED-Skilt holder naturligvis til det danske vejr med de omskiftelige temperaturer, nedbørsmængder og vindforhold.

se tidligere udarbejde neonskilteI vores design anvender vi udelukkende materialer, der kan sikre den fornødne holdbarhed.

se tidligere udarbejde neonskilteDen gennemsnitlige levetid på LED-Skilte / diodeskilte fra Neon Sign er på ca. 42.500 timer.

Tilbud og kontakt!

Ønsker du et tilbud på en ny løsning med et professionelt LED-skilt til din virksomhed, så ring til os allerede i dag på 36 30 80 80. Vil du hellere skrive, så send os en besked via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

LED-skilte og diodeskilte sætter din virksomhed i nyt lys