google
Tagreklamer2019-10-29T15:06:03+00:00

Overlegne tagskilte, der giver pote

Udnyt pladsen

Taget er en bygnings højeste punkt og afgjort det bedste sted at installere attraktive og iøjnefaldende skilte.

De fleste virksomheder anvender imidlertid ikke denne plads til skiltning og går derved glip af en unik mulighed for at reklamere for deres brand.

Tagskilte påvirker ofte potentielle kunder i højere grad end almindelige vægskilte. Er pladsen begrænset, giver et lyskassetagskilt de samme fordele som et kabinet, der er monteret på en bygning.

Køb det hos Neon Sign

Vi har et team af veluddannede og dygtige fagfolk, der er i stand til at designe og installere tagreklamer.

Vi er kendt for at påtage os selv særdeles komplekse tagskiltningsprojekter i København, og for at gennemføre dem med stor ekspertise.

Vores erfarne og dygtige medarbejdere sikrer, at tagskiltet er robust, let at læse og tilstrækkeligt forankret så sikkerheden overholdes.

Skræddersyet efter jeres behov

Til klassiske tagreklamer anvender vi neonrør og miljøvenlige LED-løsninger, der opfylder de specifikke krav, vores kunder stiller.

Vi vælger omhyggeligt farver, former og lys, som sikrer, at vores tagreklamer i lang tid fremover kan påvirke jeres potentielle kunder. Når I vælger os får I:

se tidligere udarbejde neonskilteEn attraktiv tagskiltningsløsning, hvor jeres individuelle krav opfyldes.

se tidligere udarbejde neonskilteRådgivning fra eksperter, der demonstrerer udførelser og designs.

Mission

Det er vores mission at være den førende udbyder af førsteklasses lysarmaturer, der sikrer vores kunder optimal værdi.

Vi bestræber os på at levere belysningsløsninger, der er smarte, økonomiske, bæredygtige og af førsteklasses kvalitet.

Neon Sign LED Technology & Signs har altid været synonymt med innovation, enestående produktkvalitet samt design og bæredygtighed i særklasse. Vælg os, og få en god oplevelse!

Tilbud og kontakt!

Ønsker du et tilbud på en ny løsning med et professionelt tagreklame til din virksomhed, så ring til os allerede i dag på 36 30 80 80. Vil du hellere skrive, så send os en besked via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.