google

TAGREKLAMER: REKLAMESKÆRME DER GIVER POTE

UDNYT PLADSEN PÅ TAGET MED TAGSKILTE

Taget er en bygnings højeste punkt og afgjort det mest effektive sted at installere et attraktivt og iøjnefaldende reklameskilt.

Det er der desværre mange virksomheder, der glemmer, og de går derved glip af en unik chance for effektiv eksponering af deres brand.

Tagreklamer påvirker ofte potentielle kunder i højere grad end almindelige vægskilte, og hvis pladsen er begrænset, giver en reklameskærme på taget klart de samme fordele som en reklame, der er monteret på en bygning.

Hos Neonsign i Herlev tilbyder vi forskellige former for lysreklamer til taget, så du kan få den løsning, der passer til din virksomhed. Vi henvender os til virksomheder i hele København og omegn.

HVORDAN FREMSTILLES TAGREKLAMER?

Til klassiske tagskilte anvender vi neonrør og miljøvenlige LED-løsninger, der opfylder de specifikke krav, vores kunder stiller.

Vi vælger omhyggeligt farver, former og lys, som sikrer, at vores bannerreklame i lang tid fremover kan påvirke dine potentielle kunder.

Når du vælger os, får du:

  • Tagskilte hvor dine individuelle krav opfyldes
  • Rådgivning fra eksperter der demonstrerer udførelser og designs

FØRSTEKLASSES LYSREKLAMER DER SIKRER MAKSIMAL EKSPONERING

Vi ønsker at være den førende udbyder af førsteklasses lysreklamer, der kan sikre vores kunder maksimal eksponering og dermed optimal værdi.

Vi bestræber os på at levere belysningsløsninger, der er smarte, økonomiske, bæredygtige og af førsteklasses kvalitet.

Vi har altid været synonymt med innovation, enestående produktkvalitet og skarpe priser samt design og bæredygtighed i særklasse.

Vi sikrer vores kunder en god oplevelse!

BESTIL DIT REKLAMESKILT HOS OS

Vi har et team af veluddannede og dygtige fagfolk med speciale i at designe og installere skilte i alle afskygninger, og herunder særligt tagreklamer og lysreklamer, som vi har installeret i over 25 år.

Vi er som skiltefirma kendte for at påtage selv meget komplekse tagskiltningsprojekter i København og for at gennemføre dem med stor ekspertise.

Vores erfarne og dygtige medarbejdere sikrer, at dit reklameskilt er robust, let at læse og tilstrækkeligt forankret, så sikkerheden overholdes.

Kontakt os i dag og indhent et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop den bannerreklame, der matcher dine behov.

FÅ TILBUD PÅ DIN ØNSKEDE TAGREKLAME

Ønsker du et tilbud på en ny løsning med et professionelt tagreklame til din virksomhed, så ring til os allerede i dag på 36 30 80 80. Vil du hellere skrive, så send os en besked via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

NEONSIGN

SYMFONIVEJ 35

2730 HERLEV

CVR: 18307677

TLF: +45 36 30 80 80

E-MAIL: NEONSIGN@NEONSIGN.DK

NEON SKILT