google

Overlegne tagskilte, der giver pote

Udnyt pladsen på taget

Taget er en bygnings højeste punkt og afgjort det mest effektive sted at installere et attraktivt og iøjnefaldende skilt.

Det er der desværre mange virksomheder, der glemmer. Og de går derved glip af en unik chance for effektiv eksponering af deres brand.

Tagskilte påvirker ofte potentielle kunder i højere grad end almindelige vægskilte. Og hvis pladsen er begrænset, giver en tagreklame klart de samme fordele som en reklame, der er monteret på en bygning.

Bestil tagreklame

Hvordan fremstilles tagreklamer?

Til de klassiske tagreklamer anvender vi neonrør og miljøvenlige LED-løsninger, der opfylder de specifikke krav, vores kunder stiller.

Vi vælger omhyggeligt farver, former og lys, som sikrer, at vores tagreklamer i lang tid fremover kan påvirke dine potentielle kunder.

Når du vælger os får du:

se tidligere udarbejde neonskilteEn attraktiv tagskiltningsløsning, hvor dine individuelle krav opfyldes.

se tidligere udarbejde neonskilteRådgivning fra eksperter, der demonstrerer udførelser og designs.

Vores mission

Vi ønsker at være den førende udbyder af førsteklasses lysreklamer, der kan sikre vores kunder maksimal eksponering og dermed optimal værdi.

Vi bestræber os på at levere belysningsløsninger, der er smarte, økonomiske, bæredygtige og af førsteklasses kvalitet.

Neon Sign har altid været synonymt med innovation, enestående produktkvalitet samt design og bæredygtighed i særklasse.

Vi sikrer vores kunder en god oplevelse!

Bestil din tagreklame hos Neon Sign

Vi har et team af veluddannede og dygtige fagfolk med speciale i at designe og installere skilte i alle afskygninger. Og herunder særligt tagskilte, som vi har installeret i over 25 år.

Vi er kendt for at påtage os selv meget komplekse tagskiltningsprojekter i København, og for at gennemføre dem med stor ekspertise.

Vores erfarne og dygtige medarbejdere sikrer, at tagskiltet er robust, let at læse og tilstrækkeligt forankret, så sikkerheden overholdes.

Ring til os
Skriv til os

Få tilbud på din ønskede tagreklame

Ønsker du et tilbud på en ny løsning med et professionelt tagreklame til din virksomhed, så ring til os allerede i dag på 36 30 80 80. Vil du hellere skrive, så send os en besked via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.