Om os

Vi har siden 1994 pakket hovedstaden ind i neonbogstaver, lysskilte og tagreklamer.

Det gør vi med ægte håndbukkede neonrør samt moderne digital LED-skiltning, der lader dig og din virksomhed fange interesse og danne en klar identitet.

Indhent tilbud
Alt neon produceres i Europa Skilte i alle tænkelige størrelserSkræddersyede løsninger

Vi går op i innovativ LED-skiltning…

Efter mange år i neon- og skiltebranchen stiftede Bent Christiansen og to gode venner deres eget firma i 1994, som de kaldte Neonsign, da neon dengang var den primære lyskilde til LED-skilte.

Siden da har vi fulgt med på den nye digitale LED bølge fra starten af 2000, og har i dag speciale i at fremstille innovative LED-skilte i høj kvalitet til de mange forskellige erhverv, der leder efter en helt moderne løsning. Vi kan blot nævne Nørrebros Teater, City 2, som udskiftede fra neon til LED i 2013, og Molslinjen i Aarhus. Vores ekspertise benyttes desuden også til wayfinding uden lys.

…Og naturligvis også ægte neon skiltning

Ægte neon skiltning er samtidig en fundamental del af vores identitet og DNA. Som de eneste i Danmark bukker vi nemlig stadig selv ægte europæiske neonrør i hånden og monterer dem direkte hos kunden, og der er ikke to neonrør vi laver, der er de samme.
Det er vi meget stolte over, og vi går op i, at både neonrørets design og kvalitet i lyset er unikt, så du står med et komplet personligt produkt, du kan vise frem med glæde, ligesom Gasoline Grill, Jagger og Madklubben, samt Yousee har gjort de sidste mange år.

Hos os er skiltning både videnskab og dialog

Vi elsker at være med til at skabe personlige og iøjnefaldende facader til unikke virksomheder, og derfor er vi altid med helt fra starten – fra ide og design til produktion og montering, og selvfølgelig tilbyder vi vedligeholdelse, der dækker alle situationer.

Da skiltning hos os er en personlig ting, er du altid velkommen til at besøge os i Herlev og tage en snak om mulighederne og føle på materialerne.

Ring til os i dag på +45 3630 8080 eller udfyld kontaktformularen nedenfor og lad os få en god snak om hvordan vi kan hjælpe dig med dit visuelle udtryk og skabe lys hos dig, samt lyst hos dine kunder.

led display facadeskilt